Derfor elsker vi Trespass mærket

Bag JB Outdoor står vi en lille gruppe mennesker, som lever og ånder for friluftslivet. Vi søgte derfor efter en måde, hvorpå vi kunne leve af vores hobby – og det var her vi faldt over Trespass. I vores møde med den danske natur har vi nemlig løbende haft Trespass udstyr med, og vi har altid været begejstrede for materialets holdbarhed og kunnen.

For os står Trespass for alsidighed, muligheder og tryghed på farten, og vi betragter derfor Trespass som mere end bare et outdoor mærke. Af den grund besluttede vi os meget hurtigt for at indgå en aftale med Trespass, hvor vi udelukkende ville sælge deres tøj i vores butik i Herning. På denne måde kunne vi udføre drømmen om at leve af vores hobby, og samtidig guide andre friluftsentusiaster til at finde udstyr, der passer til deres behov. 

Det er nu et par år siden, at vi åbnede vores Trespass butik i Herning. Men i takt med en stigende efterspørgsel for Trespass produkter landet over. Besluttede vi os for at udarbejde en webshop, hvorigennem vi bedre kunne hjælpe landets friluftsentusiaster.
På trods af, at det kun er 3 år siden vi startede vores rejse med Trespass, så er vi nået længere end vi nogensinde turde drømme om. Vi er derfor stolte og beærede over, at vi hver dag kan møde mennesker med den samme passion i livet som os.

Både på vores webshop og i vores butik, ønsker vi at have en bred vifte af varer til rådighed, således at vi altid har det vores kunder efterspørger. Gennem vores webshop ønsker vi at hjælpe andre friluftsentusiaster med deres møde med naturen – vi lytter derfor efter vores kunders behov og forsøger at imødekomme disse så godt som muligt.