Tekniske specifikationer

tres-tex

Vandtæt, vindtæt og åndbar kvalitet. Disse egenskaber er kendetegnende for mange modeller i vores produktsortiment.  Ideel til aktive og meget fysiske aktiviteter.

Fleksible, holdbare og funktionelle belægninger og overfladebehandlinger hjælper med at afvise vand og arbejder med lagene i produktet på at trække fugt væk fra din krop.

Airtrap 

Airtrap er kendetegnede for fleecemodeller. Designet til komfort og varme – blødt, let, åndbart og anti-pilling fleece, som er basis for et alsidigt mellemlag.

Den specielle struktur i Airtrap® er ikke kun strækbar for at give dig bevægelsesfrihed, men den skaber også lufthuller, der kapsler og holder på din kropsvarme.

DLX

Består af unikke produkter, der specifikt er designet med den bedste teknologi indenfor ydeevne og funktioner. DLX er det bedste af det bedste, ideelt for dem, der kræver lidt ekstra.

DLX  kollektionen tilbyder alt fra tilbehør til avanceret overtøj. Delux performance tøj og udstyr. Designet til livet i ekstremer.

 

3-i-1

Tre muligheder i et produkt. Et sådant produkt finder du i vores skaljakke med aftagelig fleece indvendig.

Skallen klarer regn, vind og sne, men du med fleecen kan regulere, hvor varmt du ønsker det. Så anset om du vandretur eller går med hunden, skaber 3 i 1 den perfekte balance.

DWR

DWR er en holdbar, vandafvisende finish, der skaber en beskyttende mur mod vanddråber på produktets yderside. DWR er ikke vandtæt, men reducerer dannelse af kondens og fremmer åndbarhed, så mindre fugt når din hud.

3-lags-stof

Trespass er kendetegnet ved ”dårligt vejr” løsninger. Tres-tex® 3-lags vandtæt stof er åndbart og vindtæt med tapede sømme.

Stoffet er smidigt og holdbart, og når det bruges som den ydre skal i et lagdelingssystem, giver 3 Layer Tres-tex® dig mulighed for at forblive tør og behagelig, selvom vejret er dårligt.

Tres-shield

Vandtæt og vindtæt kvalitet – Disse to egenskaber er kendetegnende for nogle af vores fritidsjakker, som også bruges som regnjakker.  

Fleksible og holdbare, funktionelle belægninger og overfladebehandlinger hjælper med at afvise vand og vind, og holde dig tør og behagelig.

Duoskin®

Intelligent stof fra Trespass – trækker effektivt fugt væk fra huden. Fugten fordamper hurtigt, når den kommer til overfladen af ​​stoffet, hvilket giver dig en tør og behagelig fornemmelse.

Tætvævede fibre, højvækst og hurtig tørring.

Coolmax®-

Kvaliteten tilbyder blød, let og åndbar komfort. Den trækker fugt væk fra din krop og holder dig kølig, tør og behagelig.

Packaway

Vores Packaway produkter er letvægt og optager meget lidt plads, når de pakket i transportpose.