Herre

Stort udvalg af outdoor tøj til mænd

Her finder du vores udvalg af alt, hvad du behøver som mand, som du har brug for, når outdoor livet skal nydes. Vi har et bredt sortiment af tøj fra inderst til yderst og fra top til tå.

Outdoor tøj til mænd består af mange dele, hvor blandt andet højtydende materialer spiller en stor rolle, når du er på tur. Derfor har vi fundet det bedste outdoor tøj frem fra det skotske mærke Trespass, som i de sidste år er blevet mere og mere populær i Danmark. Trespass mærket leverer nemlig altid en god kvalitet af alt fra regntøj til fleecetrøjer, sko og over til outdoor udstyr, som du har brug for, når naturen skal nydes.

Trespass har fokus på materialevalg, der holder kroppen i den rette temperatur, og som altid holder kroppen tør og giver huden mulighed for at ånde.

Vi går meget op i at vælge de dele ud, som vi selv bruger, når vi skal nyde friluftslivet. Derfor kan du også være sikker på, at du får outdoor tøj i høj kvalitet og med god komfort, der altid holder dig tør.

Hvis du har brug for rådgivning til valg af beklædning til friluftslivet, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.