Tilbud

Trespass – Kristen – dame jakke

499,00 kr.

  • Materiale: 96% polyester, 4% elastan
  • Membran: TPU membran
  • Vandtæthed: 8000 mm
  • Åndbarhed: 3000 mvp
  • Vindtæthed: Ja

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Dame jakke model Kristen fra Trespass er en dame softshelljakke i flere forskellige smarte farver. Designet i medium længde og hætte med bindebånd, så hætten kan strammes ind. Jakken har 2 store lommer med lynlås og elastikbånd i ærmegab. Trespass har designet og fremstillet en dejlig jakke som beskytter mod både regn og vind. Samtidig er plysforet med til at holde dig dejlig varm, når du er på tur

Du vil opleve at det er en rigtig god og lækker jakke med mange af de tekniske specifikationer du kan ønske dig. Samtidigt leveres den med en vandtæthed på hele 8000 mm og en åndbarhed på 3000 mvp, så vil jakken kunne modstå regn og vind, mens du stadig vil føle dig tør og komfortabel. Materialet den er fremstillet i er vævet og primært består af polyester og elastan, hvilket vil give en god pasform og bevægelsesfrihed.  Den smarte TPU membran vil også give yderligere beskyttelse mod vind og vand, hvilket er en stor fordel i koldt og vådt vejr.

Kristen dame jakke har en plysforet i kontrastfarve, er en stabil og sikker makker som vil holde dig dejlig varm og hyggelig på turen. Og fordi den kommer i en medium længde og med hætte med bindebånd, så vil jakken være funktionel og praktisk til mange forskellige udendørs aktiviteter.

Alt i alt er det som en god investering du ikke vil fortryde, hvis du leder efter en jakke til udendørs aktiviteter i koldt og vådt vejr.

Se også vores andre modeller her 

Yderligere information

Farve

, , ,

Størrelse

S, M, L, XL, 2XL, 3XL