Nikwax – Soft Shell 300 ml

119,00 kr.

Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In er den førende producent på markedet. Det er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og dets høje holdbar vandafvisning (DWR) udvikler sig under lufttørring. Vaskemaskine-anvendelsen sikrer, at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden, behandler sømme, tape og bånd, samt stoffet. Når behovet for tørretumbleren er fjernet, sparer dette også energi og beskytter mere sårbart, ældre tøj fra varme. Nikwax SoftShell Proof™ Wash-In er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, softshell-tøj, og det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed.

Åndbart, vandtæt softshell-tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din softshell-jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax SoftShell Proof™.

Bedst resultat opnås ved først at fjerne alle ikke vaskbare dele efterfulgt af vask i Nikwax Tech Wash® – der behøves ingen tørring inden imprægnering.

  1. Fjern sæberester fra sæbeskuffen.
  2. Kom den rene beklædning i maskinen max. 2 dele.
  3. Brug 100ml. pr. beklædning.
  4. Vask på 30 grader og centrifuger på lave omdrejninger.

For at bevare imprægneringen vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke skyllemiddel.

Ved vask husk altid at følge tøjets vaskeanvisninger. Dosering ved vask i maskine. Anbring max. 2 softshell  beklædningsdele i vaskemaskinen. Brug 100 ml pr. del og vask på syntetisk program 30 grader.

Nikwax produkter er forsvarlige at anvende, da de alle er vandbaserede og miljøvenlige.

Kategori: