Nikwax – TX.Direct Wash-In 1 liter

249,00 kr.

Nikwax TX. Direct wash-in – åndbart, vandtæt tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax TX.Direct®.

Nikwax TX.Direct® Wash-In er den førende producent på markedet. Det er nemt og hurtigt at anvende i en vaskemaskine og dets høje holdbar vandafvisning (DWR) udvikler sig under lufttørring. Vaskemaskine-anvendelsen sikrer, at behandlingen går lige igennem beklædningsgenstanden, behandler sømme, tape og bånd, samt stoffet. Når behovet for tørretumbleren er fjernet, sparer dette også energi og beskytter mere sårbart, ældre tøj fra varme. Nikwax TX.Direct® Wash-In er blevet specielt designet og optimeret til åndbart, vandtæt tøj, og det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre der giver vanddamp mulighed for at passere og opretholder dermed åndbarhed.

Bedst resultat opnås ved først at fjerne alle ikke vaskbare dele efterfulgt af vask i Nikwax Tech Wash® – der behøves ingen tørring inden imprægnering.

  • Fjern sæberester fra sæbeskuffen.
  • Kom den rene beklædning i maskinen max. 2 dele.
  • Brug  2 hele hætter (100 ml. ) pr. beklædning.
  • Vask på 30 grader og centrifuger på lave omdrejninger.

Maskinvask ikke beklædning, hvor de tapede sømme er løsnet.*

For at bevare imprægneringen vask altid i Nikwax Tech Wash®. Brug ikke skyllemiddel.

*Dårligt tapede sømme som har løsnet sig på gl. beklædning, kan limes med en passende klar lim, efter imprægnering og tørring.

Kategori: